Kunstzinnige Coaching

 

 

‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden’

Wat is kunstzinnige coaching

Kunstzinnige coaching houdt in dat je op een creatieve en kunstzinnige manier jouw persoonlijke proces in beweging brengt.

Soms is het moeilijk om gevoelens onder woorden te brengen daardoor is kunstzinnig werken een mooie en veilige manier om uiting te geven aan dat wat er in je omgaat. Jouw ongrijpbare gevoel een vorm geven, zichtbaar maken. Hierdoor leer je je gevoel herkennen, erkennen en kun je ermee samenwerken.

Je hoeft geen ervaring of kennis van kunst te hebben. Het gaat om het doen en ervaren, niet om het kunstwerk als eindresultaat.

Coachingsessie

We starten de sessie met een gesprek waarin jou vraag centraal staat. We gaan kijken wat jou wensen of verwachtingen zijn en waar jij naar toe wilt werken.

Hierop volgend werken we aan een kunstzinnige opdracht om inzicht te krijgen in jou vragen. We zullen hierbij gebruik maken van diverse technieken, zoals: schilderen, boetseren, tekenen/kleuren en schrijven.

Aan het eind van de sessie gaan we het werk nabespreken.

Na de sessie is er de mogelijkheid om voor jezelf een kort verslag te schrijven over wat jou na het gesprek is bijgebleven, wat het heeft opgeleverd (inzichten, vragen en antwoorden) of waar je het nog over had willen hebben.

Tarieven

Individuele sessie 90 minuten

 € 75,00 p.p.

 (incl. basismaterialen)