KUNSTWORKSHOPS

Marmermeel & Pigment

In deze workshop leren we werken met boeiende en onvoorspelbare structuren. Een uitdagend experiment, waar we gebruik maken van zeer diverse en ongebruikelijke combinaties van materialen. We werken met o.a. marmermeel, zand, pigmenten, was, beits enz.
Wil je ook een nieuwe uitdaging aangaan geef je dan nu op voor deze interessante workshop!
In verband met de droogtijd bestaat de workshop uit 2 delen. 

 

Data op aanvraag

Mixed media

Experimenteren met een mix van materialen! We werken met verf, inkt, krijt, potlood, pen, papier en pasta's. Je leert schilderen met diverse soorten gereedschappen. De compositie is geheel naar eigen inzicht, figuratief of abstract. 

 

Data op aanvraag

FotoKunst

 Heb jij ook zoveel foto's digitaal? En mogen deze wel gezien worden? Heb je een speciale foto die eigenlijk een mooi en bijzonder plekje verdiend? Dan is dit je kans om dit te realiseren. Tijdens deze workshop maak je je eigen kunstwerk op hout of op canvas. In 1 dagdeel leer je hoe je jou speciale foto kan afdrukken en kunstzinnig kan uitwerken.   

 

Data op aanvraag

Abstract schilderen

Alles mag en niets hoeft! Abstract schilderen betekend dat het niet perse iets voor hoeft te stellen. Je kunt echter ook een landschap, dieren of bloemen op een vrije en abstracte manier weergeven. Je gaat experimenteren met acrylverf, schildersmedium, allerhande gereedschappen en schilderstechnieken. Je maakt gebruik van je vrijheid, spontaniteit en fantasie.

De workshop duurt 3 uur. 

 

Data op aanvraag

Abstraheren

Abstraheren , de kunst van het weglaten...

We laten ons inspireren door iets uit de realiteit, een landschap, een portret, of iets anders tastbaars. Door te leren zoveel mogelijk weglaten en loslaten men tot een harmonieuze compositie.

Je werkt met materialen naar keuze.

 

Data op aanvraag

Workshop intuïtief tekenen en/of schilderen

Bij deze workshop  kom je dichtbij jezelf, je tekent/schildert als het ware van binnen naar buiten (intuïtief) Je maakt gebruik van zowel los-figuratieve als abstracte beeldelementen. Met of zonder thema. Je zult genieten van de kleuren die op het doek te voorschijn komen. Deze workshop vereist geen enkele ervaring met schilderen. Voordat we gaan schilderen doen we samen een visualisatie. Intuïtief schilderen is een manier van uitdrukken, om iets van jezelf te verbeelden. Deze vorm van schilderen is verbonden met het verkennen en verbeelden van je onderbewustzijn.

Data op aanvraag